Vitrine Vishandel Jaco Vane

Direct vis bestellen:

Vis
Filet
Vis
Panklaar
Diepvries Overige

U heeft GEEN product(en)
in uw winkelmandje

bekijk mandjebestellen

Werkwijze

De visafslag

Op vrijdag morgen is Jaco al vroeg te vinden op de visafslag in Scheveningen en Stellendam. Hier keuren en kopen wij zelf onze zeeverse vis. De aanvangstijden van de visveiling zijn verschillend omdat het een getijde haven betreft. De viskotters kunnen alleen bij hoog water de haven aanlopen. De vangsten van de vissers worden gesorteerd, gewogen en daarna verkocht. (meer informatie over de Visafslag).

Versvishandel Jaco Vane

Na de verkoop gaat onze gekochte vis direct in het ijs zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. De zeeverse vis wordt gekoeld vervoerd naar de Industrieweg 4a te Bruinisse waar het in onze verwerkingsruimte onder de juiste omstandigheden wordt gefileerd, schoongemaakt of panklaar en daarna gewassen.

Verkoop verse vis

Iedere vrijdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur en zaterdagmorgen van 8.00 tot 12.00 uur verkopen wij verse vis. Ook kunt u dan terecht voor vers uit de diepvries. 

Diepvries vis

Zaterdagmiddag wordt de vis die niet verkocht is in porties vacuüm getrokken en ingevroren. Deze producten worden verkocht tegen gereduceerd tarief. Omdat de vis kakelvers wordt ingevroren is er geen smaakverschil met verse vis die niet is ingevroren. Op alle soorten vers ingevroren vis geven wij 10% korting. 


Openingstijden!!!!!!

Openingstijden!!!!!!

Beste visliefhebber, voorheen waren wij woensdag geopend voor de verkoop van diepvriesvis. Wij hadden gedacht in een behoefte te voorzien. Helaas is gebleken dat de verkoop niet aan onze verwachting voldeed. Er is besloten om deze woensdag (verkoop diepvriesvis dag) weer gesloten te zijn. Om u als klant tegemoet te komen, gaan wij weer op vrijdagmiddag open.

De openingstijden zijn vanaf nu:

VRIJDAGMIDDAG van 16.00 tot 19.00 uur.

ZATERDAGMORGEN van 8.00 to 12.00 uur.

Met vriendelijke groet, team Versvishandel Jaco Vane

Tot ziens op Industrieweg 4a te Bruinisse

Ga door naar de website